Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ




Η θέληση για μια δημιουργική ενασχόληση, που πρωτίστως θα επέφερε πνευματική ηρεμία αλλά και ηθική ικανοποίηση, μας οδήγησε στην ίδρυση to 2004, του βιολογικού αγροκτήματος.
Η φιλοσοφία ζωής και ο τρόπος δράσης που απορρέει από αυτή, η «βιο-ιδιοσυγκρασία» μας, ο σεβασμός για το περιβάλλον, η έντονη επιθυμία της επαφής με τη φύση , η αγάπη για τα ζώα, μας οδήγησε στη δημιουργία αυτού του εγχειρήματος.
Από τα σπάργανα της ίδρυσης του αγροκτήματος γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν μια δραστηριότητα που θα διευθύνονταν από μακριά, αλλά μια δραστηριότητα που θα λειτουργούσε με προσωπική εργασία σε όλα τα στάδια. 
Εμείς να παράγουμε τις βιολογικές ζωοτροφές καλλιεργώντας τη γη, εμείς να διαχειριζόμαστε και να εκτρέφουμε τα ζώα, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και την υγεία αυτών αλλά και των συνανθρώπων μας.
Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ακόμη «μεγαλούπολη» ζώων που στο βωμό του κέρδους και με πρόσχημα την υποτιθέμενη πρόληψη να ήμασταν υπό καθεστώς ακατάπαυστης χορήγησης «προστατευτικών» φαρμάκων-παρασκευασμάτων από τα οποία όπως αποδεικνύεται ξεπηδούν όλων των ειδών οι αρρώστιες (γρίπες πτηνών, χοίρων κλπ ή ότι θα προκύψει στο μέλλον)

Υποστηρίζουμε με πάθος τον ρόλο του γεωργού-κτηνοτρόφου ως προμηθευτή δημόσιων αγαθών στην κοινωνία.
Τον Μάρτιο του 2010 ιδρύσαμε ένα συνεταιρισμό που διακινεί και εμπορεύεται βιολογικά κτηνοτροφικά προϊόντα μόνο των μελών του, με στόχο την καλύτερη διαχείριση και εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Τα παραγόμενα προϊόντα μας διαθέτουμε, μέσω του πρότυπου (εφοδιασμένου με σύστημα ιχνηλασιμότηταςπρατηρίου μας «Το Βιολογικό Κρεοπωλείο» στο Γέρακα Αττικής (Εθνικής Αντιστάσεως και Λασιθίου 29 τηλ. 210-6654260)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...