Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Φοβερό blog για αναζήτηση εργασίας (yourse.gr)




Το yourse.gr είναι μία μηχανή αναζήτησης για συγκεκριμένο περιεχόμενο στο web,αγγελίες εργασίας . Ο σκοπός της δημιουργίας του είναι να απλοποιήσει και ναεπιταχύνει την διαδικασία εύρεσης των επιθυμητών θέσεων εργασίας.

Με λίγα λόγια σκοπός μας είναι άν υπάρχει στο ελληνικό ίντερνετ μία θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει, να σας βοηθήσουμε να την βρείτε.

Άνθρωποι

Οι άνθρωποι πίσω από το yourse.gr είναι φοιτητές που εν όψει του προβλήματος στην εύρεση εργασίας στην Ελλάδα αποφάσισαν να δράσουν για να βοηθήσουν (εθελοντικά).

Εξέλιξη

Προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες του yourse.gr συνεχώς και να προσφέρουμε όλο και περισσότερα. Ήδη από τους πρώτους μήνες έχουμε καλύψει πολύ μεγάλο ποσοστό των ελληνικών web αγγελιών εργασίας και έχουμε προσθέσει αρκετές καινούργιες δυνατότητες (βλ. ταξινόμηση).

Για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο χρειαζόμαστε και την βοήθεια των χρηστών μας. Γι αυτό αν έχετε οτιδήποτε να μας πείτε, καλό (ποτέ δεν λέμε όχι στην επιβράβευση) αλλά κυρίως κακό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην σελίδα στο site μας ή στο contact @ yourse.gr



http://yourseblog.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...