Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ


biologiko_kreopoleio_


to_biologiko_kreopoleio_3Το Βιολογικό Κρεοπωλείο στο Γέρακα. Από το βιολογικό αγρόκτημα, στο βιολογικό πρατήριο κρέατος...

«Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: 
Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Άμα δε σωθεί, εγώ θα φταίω»Ν. Καζαντζακης, Ασκητική.

Βιολογικά σε όλα τα… στάδια !!!-2041 στρέμματα βιολογικής καλλιέργειας ζωοτροφών-Βοσκότοποι 2000 στρεμμάτων στο Ξηρόμερο Αιτ/νίας.-Γεωρκοκτηνοτροφική εκμετάλλευση στο Ξηρόμερο Αιτωλοκαρνανίας, με εγκαταστάσεις 3000 στρεμμάτων.-Ομαλή μεταφορά των ζώων με ιδιόκτητα μέσα.-Σφαγή σε βιολογικά σφαγεία, πιστοποιημένα κατά HACCP.-Πιστοποιημένο πρατήριο λιανικής πώλησης κρέατος.
Στο βιολογικό κρεοπωλείο η θέληση για μια δημιουργική ενασχόληση,  που πρωτίστως θα επέφερε πνευματική ηρεμία αλλά και  ηθική ικανοποίηση, μας  οδήγησε  στην ίδρυση τo 2004, του βιολογικού αγροκτήματος.
to_biologiko_kreopoleio_1

Η φιλοσοφία ζωής και ο τρόπος δράσης που απορρέει από αυτή, η «βιο-ιδιοσυγκρασία» μας, ο σεβασμός για το περιβάλλον, η έντονη επιθυμία της επαφής με τη φύση, η αγάπη για τα ζώα,  μας οδήγησε στη δημιουργία αυτού του εγχειρήματος...
Από τα σπάργανα της ίδρυσης του αγροκτήματος γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν μια δραστηριότητα που θα διευθύνονταν από μακριά, αλλά μια δραστηριότητα που θα λειτουργούσε με προσωπική εργασία σε όλα τα στάδια.
to_biologiko_kreopoleio_2

Εμείς να παράγουμε τις βιολογικές ζωοτροφές καλλιεργώντας τη γή εμείς να διαχειριζόμαστε και να εκτρέφουμε τα ζώα, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και την υγεία  αυτών αλλά και των συνανθρώπων μας.
Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ακόμη «μεγαλούπολη» ζώων που στο βωμό του κέρδους και με πρόσχημα  την υποτιθέμενη πρόληψη να ήμασταν υπό καθεστώς ακατάπαυστης χορήγησης «προστατευτικών» φαρμάκων-παρασκευασμάτων από τα οποία όπως αποδεικνύεται ξεπηδούν όλων των ειδών οι αρρώστιες (γρίπες πτηνών, χοίρων κλπ  ή ότι θα προκύψει στο μέλλον).

Υποστηρίζουμε με πάθος τον ρόλο του γεωργού-κτηνοτρόφου ως προμηθευτή δημόσιων αγαθών στην κοινωνία.


Τον Μάρτιο του 2010 ιδρύσαμε  ένα   συνεταιρισμό που διακινεί και εμπορεύεται βιολογικά κτηνοτροφικά προϊόντα μόνο των μελών του, με στόχο την καλύτερη διαχείριση και εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Τα παραγόμενα προϊόντα μας τα διαθέτουμε, μέσω του πρότυπου (εφοδιασμένου με σύστημα ιχνηλασιμότητας) πρατηρίου μας με την επωνυμία: Το Βιολογικό Κρεοπωλείο στο Γέρακα.

Πώληση χονδρική - λιανική.

Το Βιολογικό Κρεοπωλείο.
Εθνικής Αντιστάσεως και Λασιθίου 29 Γέρακας 153 44
Τηλ.: 210-6654260

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...